![]() |
אני יודע חוץ מסביבת אינטרנט VB ו- C :]
|
אני יודע VB בסיסי
ו C בסיסי |
חחח אם VB זה כמו VBscript (שאני משתץמש בזה עם שילוב ב ASP) אז אני יודע גם VB.
וגם C. זה לא בנית אתרים/כל מני דברים באינטרנט אפילושאפשר איתם גם לבנות משהו שירוץ במקביל. |
בניית אתרים: Php
אחר: Qbasic, C |
אני יודע שפות תיכנות:
VB, CSS, HTML, SQL, ACCESS, PHP. |
PHP בסיסי ובדרך למתקדם
VB בסיסי C בסיס ובדרך למתקדם וכרגע לומד Perl Bash Scripting בסיסי כרגע משקיע בחומר טיפה יותר מתקדם זה משתלב אם C ו PERL כשאני אמצא זמן אני אולי ישקיע ב VB מתקדם |
לכל המעוניינים לדעת למה אתם מוסיפים גם PHP וכל זה ? שאלתי תכנות בסביבת עבודה נו בחיית דינק למה להוסיף ולהגיד שאתם מתכנתים גם PHP ASP ?
בכל מקרה זה שאמר ש VB זה VBSCRIPT א ) לא הכל ! ב ) אממממ בוא נגיד ככה אם אתה יודע ASP זה לא אומר שאתה יודע VB ! זה לא שפת תיכנות שכותבים בכתבן כמובן אני לא אומר שאי אפשר אבל תראה לי מישהו שיכתוב את כל הפקודות מעצמו בכתבן ! בכל מקרה יודע ASP ? אתה לא קשור לפה ! תלמדו לקרוא בבקשה חברה כתבתי לא אינטרנט ולחכם שאמר שגם כתבו C סבבה אבל למה כתבת מתכנת C PHP ASP זאת אומרת אתם מספימים בנוסף ? בכל מקרה כל הרעיון של הדיון הלך אני ידבר עם ערן שיפתח בחשוב ויוסיף סעיף כל המוסיף גורע המבין יבין ! |
ציטוט:
ד"א ללכת לערן?..90% מהאנשים שהגיבו יודעים יותר משפות צד-שרת,זה שהם הוסיפו,למה לא? |
הרעיון של הדיון היה להגיד שאתה מתכנת C VB C++ PASKAL וכל זה לא לערב PHP HTML ASP JS וכל זה מה זה קשור ???
טוב אם את זה לא הבנת יש לך בעיה רצינית נשמה אני לא מבין מה לא ברור שזה נושא סביבת עבודה רק תוכיח לי שאין לך מושג מה זה PHP אחי ! בקיצור בוא לא נספים תדיון אלה שבונים תוכנות לא אתרים תוכנות ! בנית וינדוס בנית אייסיקיו בנית קראק וירוס משהו לא אתר אינטרנט לא מערכות לא מעניין שפות אינטרנט שלך ולא כלום מי שבנה תוכנה משהו שיגיב בשפה שהוא יודע בה זה הכל אחי זה כל מה שביקשתי קשה לכל אחד לכתוב אני מתכנת ב : VB C PASKAL זה קשה ? אם כן מצב קשה ! וזה מעצבן אח שלי ! בקיצור אני מתחנן טוב מתחנן רק תכנות סביבת עבודה ! |
ארמ,
ASP, SQL, XML, CSS, XHTML, JS, ASP.Net, VB, VB,Net, C, C++, Java - קצת, Pascal, ActionScript. וכנראה עוד כמה ששכחתי. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:04. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ