![]() |
טוב לדעת :)
|
תשמע על תיקוני קודים לא חייב להמליץ =\
אם אתה רוצה אני יכול להביא אנשים שעזרתי להם שיציפו בביקורת P: |
ציטוט:
הכרתי בחיים שלי שתי מעצבים אחד שעיצב עיצוב במשך שבועיים כל היום הקדיש שעה ואחר שהגיש את העיצוב באותו יום לאחר שעבד עליו 14 שעות. |
ציטוט:
קודם כל היתה אי הבנה קטן, אתה ישר הגעת אלי בנימה שלילת ופסולה! בסוף עשיתי את העבודה ב50 שקל .. |
דעתי,
ניסיתי לדבר עם הבחור, נשמע דיי תוקפני לטעמי. בסה"כ הצעתי לו רישמה דיי מכובדת של אתרים שהיתי רוצה שיתכנת לי בעבור סכום גדול. הוא לא מוכן לתת לי מחיר כולל לכל האתרים אלה על כל אתר בנפרד, אני מבחינתי מגיעה הוזלה כלשהי על הכמות המכובדת של האתרים. הבחור חושש שאני ארצה הנחה על האתר הראשון ואברח לו, כלומר חושב שאני מנסה להוציא הנחה בגלל שאני מציע לו לתכנת הרבה אתררים ושאני אברח לו כשיסיים. לאחר מכן, הבין שאני דיי רציני ואני מעוניין באמת בכמות גדולה של אתרים ושאני מוכן לחתום על חוזה, הוא דרש חתימה של עורך-דין, הסברתי לו שהחתימה של עורך הדין תעלה לי דיי הרבה ולא משתלם, פשוט שיכין חוזה ואני אחתום ואפקסס לו. הוא טוען שאם לא אעשה זאת, שאני לא אפנה אליו שוב. חבל שהבחור כזה תוקפני, לא מוכן להקשיב וחושב שאני מנסה לסובב אותו. בכל אופן שיהיה לו המון בהצלחה, אגב שקד אני ממש רציני בנוגע לעבודה איתך, במידה ותרצה לתכנת לי את כל האתרים, אני אשלם לך אתה סכום ששוחחנו עליו (כמובן שתקבל מקדמה). בברכה, ימין אלדד |
נחמד מאוד לדעת. :)
|
ציטוט:
לדעתי אתה ממש חוצפן! ואתה צריך להתבייש בעצמך! "הוא טוען שאם לא אעשה זאת, שאני לא אפנה אליו שוב." את הדבר הזה אני לא אמרתי לך ואני לא תקפתי אותך בשום צורה כזאות או אחרת. אף אחד לא יכול להבטיח לי שתירכוש ממני גם בעתיד ולכן לא יכולתי לקחת סיכון, אז ניסנו להגיע לפשרה וחשבתי על רעיון של חוזה .. ולך זה לא התאים אז החלטת להתנקם בי הא?. אני לא ירד לרמה שלך אם זה דרכך לחיים אז אני מקווה שיהיה לך בהצלחה בהמשך, |
ציטוט:
מתכנת לא יוותר בכזאת קלות על עבודה עם כסף רב. אז כנראה שחכת לציין כמה פרטים :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:48. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ