הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   תחזוק שרתים ושירותי רשת נוספים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=29)
-   -   רציתי לדעת הלינוקס ה centos minimal (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=103343)

Or|Godex.co.il 11-04-13 13:05

מה חדש ממש ב 6.4 ?

Rhost 11-04-13 14:14

זה לא מה חדש ב 6.4 אלה שבמידה ותירצה להתקין משהו יכול להיווצר מצב שלא יהיה לך תמיכה כי יגידו לך שהמערכת חדשה עדיין

yonatan 11-04-13 15:08

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Rhost (פרסם 874420)
זה לא מה חדש ב 6.4 אלה שבמידה ותירצה להתקין משהו יכול להיווצר מצב שלא יהיה לך תמיכה כי יגידו לך שהמערכת חדשה עדיין

אתה יכול להביא דוגמא למקרה כזה??
מה אי אפשר להתקין על 6.4 שכן אפשר על 6.3 ?
אני מעוניין לשחזר את המצב הזה במכונה וירטואלית שנוכל להעלות את זה מול החבר'ה ב CENTOS , תן קצת יותר רקע, זה משהו מאוד רציני אם אתה מכיר משהו כזה שקיים ולא טופל, זה מעבר ל CENTOS , צריך לפנות ל REDHAT...

Kernel 11-04-13 16:13

ציטוט:

נכתב במקור על ידי yonatan (פרסם 874421)
אתה יכול להביא דוגמא למקרה כזה??
מה אי אפשר להתקין על 6.4 שכן אפשר על 6.3 ?
אני מעוניין לשחזר את המצב הזה במכונה וירטואלית שנוכל להעלות את זה מול החבר'ה ב CENTOS , תן קצת יותר רקע, זה משהו מאוד רציני אם אתה מכיר משהו כזה שקיים ולא טופל, זה מעבר ל CENTOS , צריך לפנות ל REDHAT...

אתה מכיר את הקטע הזה שמישהו מפריח משהו לא הגיוני לאוויר,
ואז הוא מנסה "לעצב" אותו מחדש?

yonatan 11-04-13 16:25

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Kernel (פרסם 874422)
אתה מכיר את הקטע הזה שמישהו מפריח משהו לא הגיוני לאוויר,
ואז הוא מנסה "לעצב" אותו מחדש?

לא חשבתי על זה ככה :|, אני לוקח יותר מידי ברצינות כנראה ....

פעם אחרונה ששמעתי על כזו תקלה של גרסא מינורית זה לא היה בגרסא 6 אלה בגרסא 4,
וזה היה בגלל הקרנל שהגיע בשדרוג לא בגלל השדרוג עצמו... , וזה בדרך כלל תקלות במערכות אמבדד או מודולות קרנל שאין להם "מטפל", או איזה סקריפט התקנה שעושה uname -r ומצפה למספר מסויים.. ( דבילי! אבל קיים ).

Or|Godex.co.il 11-04-13 17:35

אין בעיה בוא אז להתקין 6.4 אם דיסק 1 של DVD ?

yonatan 11-04-13 19:09

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Or|Godex.co.il (פרסם 874428)
אין בעיה בוא אז להתקין 6.4 אם דיסק 1 של DVD ?

כל עוד זה 6 , לא משנה איזו גרסא ברגע שאתה מריץ עדכונים זה יהפוך ל 6.4 תרצה או לא.

Or|Godex.co.il 11-04-13 19:59

תודה רבה לכולם :)

Rhost 12-04-13 07:11

יונתן יש לי בעיה כזו שעברתי מ 6.0 ל 6.3 הבעיה היא ב virtualization kvm, כבר שלחתי להם לוגים
הם אמרו לי שעובדים על זה ואמרו לי שאין לי צורך לדאוג אבל עד היום יש לי את השגיאה הזו שחוזרת בלוגים
זה דוגמא אחד רק.

yonatan 12-04-13 11:53

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Rhost (פרסם 874448)
יונתן יש לי בעיה כזו שעברתי מ 6.0 ל 6.3 הבעיה היא ב virtualization kvm, כבר שלחתי להם לוגים
הם אמרו לי שעובדים על זה ואמרו לי שאין לי צורך לדאוג אבל עד היום יש לי את השגיאה הזו שחוזרת בלוגים
זה דוגמא אחד רק.

איפה שלחת לוגים , אני זה חלק מה"הם" שאתה שולח להם לוגים, לא ראיתי כזה דבר.. מאיזה מייל שלחת ? אני אבדוק...
ואל תשתמש ב 6.3 תעבור ל 6.4 , ב 6.3 לא קיימת הגרסא האחרונה של qemu, וזה גם מה שיגידו לך בתמיכה של סנטוס ובכל מקום תמיכה מסודר, אל תעבוד עם הגרסא הישנה כשיש חדשה.

לידיעתך במידה ויש לך e1000 + centos 6.3 + kvm , קיימת שם חולשת buffer overflow, במילים אחרות root exploit, תשדרג ל 6.4 קודם כל לפני הכל.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:43.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ