הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ביקורת אתרים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=18)
-   -   ביקורת| Topwebs- תחרות אתרים ארצית. (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=100630)

Agam Levi 25-10-12 14:12

ציטוט:

נכתב במקור על ידי EvyatarBar (פרסם 861304)
אוקי תודה :) לא מסכים עם הטענה שהעיצוב לא יפה אני חושב שעם העיצוב אין כל בעיה.

אין הנחתום מעיד על עיסתו.

Crazyer 25-10-12 14:25

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Agam Levi (פרסם 861307)
אין הנחתום מעיד על עיסתו.

אתה תהיה מופתע אם האתר הזה עד לפני יממה לא היה שייך לי.

Agam Levi 25-10-12 15:17

ציטוט:

נכתב במקור על ידי EvyatarBar (פרסם 861309)
אתה תהיה מופתע אם האתר הזה עד לפני יממה לא היה שייך לי.

דווקא לא.

בכל מקרה אנחנו גולשים לספאם אז כדאי לעצור את ההתכתבות הזאת. בהצלחה עם האתר.

Crazyer 25-10-12 15:57

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Agam Levi (פרסם 861312)
דווקא לא.

בכל מקרה אנחנו גולשים לספאם אז כדאי לעצור את ההתכתבות הזאת. בהצלחה עם האתר.

אכן כן. תודה רבה גם לך.

Erez | TrustMedia.co.il 25-10-12 17:56

אנחנו לא בשנות ה-2000, תחרויות אתרים מתו לפני שנים ואין סיבה שהם שוב יחיו...

Dennis Ray 25-10-12 21:14

אני נוטה להסכים בנוגע לזה שתחרויות אתרים זה פאסה מאוד. אני בתחום משנת 2002 בערך והאתרים שלי בגיל צעיר (דיג'ימון, דרגון בול זי) השתתפו בתחרויות, זה היה כיף :)
אך היום אין סיכוי שפרויקט שלי יכנס למשהו מהסוג. אני לא חושב שהיום התחום רלוונטי בעידן הרשתות החברתיות ועם ההתקדמות של ה Web.
זה אולי נחמד לתקופה קצרה ואם אתה מכוון לאתרים של ילדים צעירים (שבדרך כלל נופלים מהר).

Crazyer 26-10-12 06:04

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Ray (פרסם 861370)
אני נוטה להסכים בנוגע לזה שתחרויות אתרים זה פאסה מאוד. אני בתחום משנת 2002 בערך והאתרים שלי בגיל צעיר (דיג'ימון, דרגון בול זי) השתתפו בתחרויות, זה היה כיף :)
אך היום אין סיכוי שפרויקט שלי יכנס למשהו מהסוג. אני לא חושב שהיום התחום רלוונטי בעידן הרשתות החברתיות ועם ההתקדמות של ה Web.
זה אולי נחמד לתקופה קצרה ואם אתה מכוון לאתרים של ילדים צעירים (שבדרך כלל נופלים מהר).

הכיוון הוא לאתרים של ילדים כמובן זה המטרה להגיע אליהם אחרי הכל הם מניבים את רוב הכניסות.

ואם אתה זוכר היה אז את התחרות אתרים topsite המון משתתפי דרגון בול :P כל כך ישן

Dennis Ray 26-10-12 08:57

ציטוט:

נכתב במקור על ידי EvyatarBar (פרסם 861397)
הכיוון הוא לאתרים של ילדים כמובן זה המטרה להגיע אליהם אחרי הכל הם מניבים את רוב הכניסות.

ואם אתה זוכר היה אז את התחרות אתרים topsite המון משתתפי דרגון בול :P כל כך ישן

כן אני השתתפתי ב Topsites (שאגב עדיין פועל אבל זנוח שנים רבות) עם dragonball.co.il (שכמובן היה האתר המוביל בישראל בתחומו באותה תקופה).
אני עדיין נמצא בתחום האנימה והמנגה אגב :) אבל עם פרויקט ברמה אחרת לגמרי (אנימנגה). בכל אופן הייתי ממליץ לך גם ללכת על דומיין co.il.

Crazyer 26-10-12 09:20

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Ray (פרסם 861403)
כן אני השתתפתי ב Topsites (שאגב עדיין פועל אבל זנוח שנים רבות) עם dragonball.co.il (שכמובן היה האתר המוביל בישראל בתחומו באותה תקופה).
אני עדיין נמצא בתחום האנימה והמנגה אגב :) אבל עם פרויקט ברמה אחרת לגמרי (אנימנגה). בכל אופן הייתי ממליץ לך גם ללכת על דומיין co.il.

ואו אתה היית מסוגי האתרים כמו dbz.co.il [היה אתר ממש אבל ממש מצליח] בקיצור אין ספק שאתה בימים של פעם היו מסוגי האנשים שהערצתי ואמרתי "אייך בא לי כזה" אני זוכר שהייתי בן 11-12 וקנאתי בכם :(

אבל העיקר שהכל טוב היום חח... מצטער על המיני ספאם זה פשוט נוסטלגיה ברמות שאני רק חיפשתי אנשים מפעם שעוד זוכרים את זה.

בקשר לעצה שלך אני ככל הראה ארכוש co.il פשוט הדומיין הזה נורא מקודם וקשה פתאום לרכוש חדש ולקדם גם.

Dennis Ray 26-10-12 10:42

ציטוט:

נכתב במקור על ידי EvyatarBar (פרסם 861404)
ואו אתה היית מסוגי האתרים כמו dbz.co.il [היה אתר ממש אבל ממש מצליח] בקיצור אין ספק שאתה בימים של פעם היו מסוגי האנשים שהערצתי ואמרתי "אייך בא לי כזה" אני זוכר שהייתי בן 11-12 וקנאתי בכם :(

אבל העיקר שהכל טוב היום חח... מצטער על המיני ספאם זה פשוט נוסטלגיה ברמות שאני רק חיפשתי אנשים מפעם שעוד זוכרים את זה.

בקשר לעצה שלך אני ככל הראה ארכוש co.il פשוט הדומיין הזה נורא מקודם וקשה פתאום לרכוש חדש ולקדם גם.

dbz.co.il היה של בחור בשם יריב, היינו הרבה הרבה יותר טובים מהם על ההתחלה :)
לגבי הדומיין - ניתן לעשות הפניה 301 לא בעיה בכלל.

טוב השיחה נגררה קצת למקומות לא צפויים, ~ נותן לעצמי אזהרה ~

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:11.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ