![]() |
תגידו כמה זה 27 מ"מ במיקרונים? (בחזקות 10)
|
אחח...פיסיקה זה מעניין, אבל לפעמים מעצבן..
אלעד, אני בדיוק כמוך שונא הכל חוץ מהסטוריה שמעניין (במיוחד עכשיו, כשלומדים קצת על הקומוניזם ואח"כ על מלחה"ע השניה)...וכל הריאלים זה טוב...מת' פיסיקה מחשבים ;) |
עוד אחד שאוהב פיזיקה??? וואי כמה עולה מונית לעזריאלי אני צריך לקפוץ מהגג
|
ציטוט:
אני גם אוהב מתימטיקה, מעדיף חשיבה מתימטית, יותר כיף! ומחשבים זה מעולה, אם אתה לא לומד וורד ואקסל. |
ציטוט:
27 מ"מ זה בעצם 0.027 מטר (27 חלקי 1000) תעשה 0.027 בחזקת 10 ......... ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
אני אוהב פיסיקה, אבל עזבתי את זה רק בגלל המורה המעפןןן ברמות, שתמיד התפללתי שימות אבל ה' לא הקשיב לי!!!
אז עזבתי פיסיקה.. עברתי לכימיה.. שזה דווקא נחמד:) והמורה שלי למחשבים מזה מפגרתתת.. היא הביאה איזה תרגיל לעשות במחשב, אז עשיתי אותו, והוא פעל. אבל היא אומרת שהוא לא טובה. למה? כי זה לא הדרך שהיא עשתה|: רוב המורים בבצפר שלי לא יודעים כלום מהחיים שלהם.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
עשיתי באיזה תרגיל את הדרך הכי יעילה, וכשהסברתי לה התשובה שלה הייתה "מה?!", קיבלתי את הציון אבל עדיין, אני חושב שהיא הביאה לי בתרגיל ההוא את מלוא הנקודות כי היא לא רצת שיהיה לה פאדיחה ולא בגלל שהיא הבינה את הדרך. |
זאת הבעיה עם המורים בבית הספר.. הם לא מבינים כלום. הם מבינים רק מה שהם למדו פעם, זאת אומרת את הדרך שהם כבר יודעים בע"פ, שעשו אותה 20 שנה, הם לא יכולים לדעת דברים אחרים.
והיא מרגישה את עצמה, אבל החלטתי להפסיק לריב איתה, עכשיו כל דבר אני אומר לה נכון וזהו חח.. שנה שעברה היא הורידה לי 2 ציונים בהתנהגות בגלל שעשיתי לה מלא פדיחות... אבל לא נורא;) |
ציטוט:
כשהאחראי מחשבים בא לתקן מחשב שקרה לו משהו, הוא אומר שהמחשב מקולקל ומזמינים טכנאי. אז אצלנו לומדים את זה. אם יש מצב רוח ותקציב גם pp. |
ציטוט:
אז אתה לומד מחשבים, לא מדעי המחשב.. מדעי המחשב זה משהו אחר, בוחרים את זה.. ב-י' תגיע לזה.. במדעי המחשב לומדים C/ACCESS/HTML/ASP וכו.. ודרך אגב, זה לא קשור לתקציב בבצפר, הבצפר חייב לבחור את האפשרויות האלוף כי עליהן יש את הבחינות בגרות.. |
ציטוט:
אז המורה מסבירה משהו, נגיד על ה-pentool. אז יש אפשרות אחת לעשות שזה יהיה וקטורי כזה, ואפשרות שנייה שזה יהיה פשוט מסלול. היא אומרת לכל הכיתה: תמיד תשימו על האופציה הזאת! (של המסלול הריק). אני אומר לה: "אבל אם תשימי על האופציה השנייה תוכלי לעשות דברים וקטוריים וזה כלי נורא חשוב". היא צעקה עליי כ"כ, שאתם לא מאמינים, "אני לא צריכה עזרה!!!" כמעט הוציאה אותי מהכיתה. אח"כ כששאלו אותה והיא אמרה ש-72 זה המספר המקסימלי לגודל של טקסט, אכלתי את עצמי כדי לא להעיר לה ולעוף לגמרי... |
ציטוט:
אני שאין לי מושג בפוטושופ יכול ללמד ת'מורה שלך! חחחח ד"א מצטער שלא הגבתי פשוט לא הייתי בבית :D |
ציטוט:
רואים? הוא לא מגיב שעתיים אז הוא מבקש סליחה. אבל אני יכול ללמד אותה לעשות דברים שאין לה מושג... שתבין, היא גם בונה אתרים ומזה היא מקבלת כסף, אני מעצב אתר יותר יפה מהאתרים שהיא מעצבת ב-10 דקות. http://navah.co.il/ חחחחח... |
ציטוט:
|
בצייר אני מעצב דברים יותר יפים ;P
ושוב סליחה שלא הגבתי בחצי שעה הזו פשוט אכלתי :D חחחחחחחחחחחח |
ציטוט:
חחח... ובר, בצייר אי אפשר לעצב, אפשר לצייר, ובגלל זה אני כל הזמן אמרתי לה לשנות באתר לשירותי ציור מקצועיים |Lol| |
ציטוט:
|
חחחחחחח
אני יושב בחדר, רואה איזה פרק בFMA, עם אוזניות ,יום כיפור הרי... פתאום אני נגנב, בואנה, איזה סראונד, איזו איכות, אחלה אוזניות, אחר כך אני מרים את האוזניות אני רואה הרמקולים מופעלים כמעט על כל הווליום חחחחחחחח |
מזל טוב ל hostman יום הולדת שמח... עד כמה שיכול להיות שמח ביום כיפור...
נפלת לא טוב :) |
כיף לכולכם אני לומד C
השכבה שלנו מפגרת במחשבים יש רק כמה שיודעים מחשבים אני ועוד כמה יש גם מתכנת PHP בשכיבה ולא ידעתי חחח מתכנת סוס חשבתי סתם מטומטם מתכנת מ ONEREV איך שלא קוראים להם חחח PHP דומה לC אבל עדיין הוא לא מבין וזה כל שניה מסבך את המורה במשהו שקשור לPHP ולה אין מושג אז אני יודע קת PHP מתחיל להסביר וזה איזה טימטום יוצא בחטיבה התחתןונה הישתגעתי במחשבים בפהסקות או כשהיינו ליד המחשבים הייתי מתקין NETBUS ושטוטיות כאלו מתחיל לשגע אנשים איזה מצחיק היה המורה התחרפנה באתי להכנס ליומנט הזה שלה חחחח ועוד פעם אחת תפסה אותי במחשב "אחר" |
ציטוט:
אז איך זה הולך אצלו? הם קודם אוכלים את העוגה או קודם צמים? |winky| |
משעמם תחת, מה אתם עושים? :|
|
ציטוט:
|
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כי אני אשמח לדעת איפה מצאת רוע בהודעה שלי. אמרתי שראיתי את זה לפני המון זמן, זה רוע? ובקשר לארנבים- זה אחד הדברים הטובים, שראיתי באינטרנט בזמן האחרון. |
תפסיקו לריב אתם כמו ילדים קטנים
|
אני חייב עזרה!!!!!!!!!!!!!!1
01:47, אני חייב להשתין! אבל אני אעיר את כולם ואז הלך עלי בבוקר =\ מה אני עושה??????? |
ציטוט:
סתם אחי תלך תשתין ואם יש לך משפחה מרוקאית תעשה את ההצעה הנ"ל... |
ציטוט:
|
נו, מה היה בסוף? השתנת? ספר ספר!
|
אם
x בריבוע שווה ל-4 לכמה שווה Y? אני כבר 6 שעות חושב |
ציטוט:
|
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:05. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6