![]() |
8?XDD
|
אני מזכיר לכם להשים בחתימה
מי שישים יקבל תמורה (נשיקה |winky| |Lol| ) http://www.vps-il.net/we_want.jpg חנע שזה גדול בחתימה שיבוא אלי יש לי שיטה להשים :D |
ציטוט:
הייתי שם אבל גם ככה אני צריך להתקמצן במילים ולכתוב עם כתיב חסר כדי להיות מסוגל שתהיה לי חתימה. |
תחשבו שכשאתם שיחקתם לכם בעזריאלי אני הייתי במעצר ! ! !
כן כן במעצר על סירוב פקודה :( בכל מקרה.. המפגש הזה לא תוכנן כמו שצריך |
ציטוט:
מה אמרו לך שסירבתה? איזה עונש נתנתו? ריתוק? |
ציטוט:
|Rolleyes| |
או קיי אוקיי עכשיו תורי...
קודם כל אני שמתי לב שאף אחר לא יודע איך לבטא את השם של החברה של רותם. דבר שני , גם אם תבוא קונגו על ספספל שדימה יושב עליו תחפור עד שתגיע לסין הוא לא ירגיש שאתה שם. (ניר אתה מבין לא?) רותם?! מבריח בנות סדרתי כל בחורה שבאה / שקראנו לה הוא הבריח. חתול שחור. אורי ? נכה מת יש לו יד אחת וגבה אחת אבל הוא עדיין ידע להתלונן שהוא רוצה היכל תהילה. איגור? ילד חמוד, לא מדבר הרבה אבל סבבה של בנאדם. חן? יצור תימני גבוהה וחייכן משהו באמת שלא רואים כל יום. מי שם ענבים של "פריגת" בנרגילה מעשן על זה 2 גחל ואז שותה הכל בחזרה מהכד?? עומרי שוסטר, בנאדם זהב ומקצועי בתחומו אין מה לומר. אני ? אחד המפחידים... כמעט נכנסתי שמה מכות באיזה ילד עד שקמתי מהמעקה שישבתי עליו. רק ראה אותי עשה פרסה ונעלם. אין תמונות כי רותם מטייקון הוא בנאדם לחוץ.! ברווז לחוץ אששששש אני לא מאמין שיש אנשים כאלה לחוצים. בקיצור היה נחמד, חבל שלא באו עוד אנשים בטח היה יותר כיף. לתאי: אם לא היית שמה אל תדבר בנאדם. זה הכל. שיהיה לכולם שבת שלום בברכה, אבישי שמחוני. |
ציטוט:
ואל תתחנף לעמרי! חחחח וחן לא בידיוק שתה את הכל רק טעימה ורותם באמת מבריח בנות סידרתי פעם אחת הוא רק לא הבריח שהבנות רצו שיחה חחח |
ציטוט:
ואבישי רק אם תאשר אותי כבר במסנג'ר. B-) |
ציטוט:
אני על הAthlon של אח הקטן דבר כזה מפגר. אני יעביר את הזיכרון שלי לפה אני מקווה שיעבור יותר טוב. אני כבר מתחבר. רותם נתן שיחה לכל מאן דבעי. מולטי מיליונר היה תור במקדונלד הלך קנה אותו. בברכה, אבישי שמחוני. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:10. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ