הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Hosts: הכרזות, הצעות, שאלות ומשוב (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=21)
-   -   הצעות לשינויים ושיפורים - הכל כאן! (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=21797)

meshuga 08-01-07 16:35

בקשר ל1. לא, מה רע שזה ישאר בפורום הנוכחי?..

בקשר ל2. גם לא, למרות שדוד אוהב להתווכח, ההגבלה לא שונתה...היא ככה מאז ומתמיד, ויש מספר תווים מסויימים ללא BBCODE ומספר תווים מסויימים עם...ככה זה עובד.

יש לך 500 תווים כולל הBBCODE ו250 ללא הBBCODE..
וכאן הדיון הזה נגמר.

לדברים האלו יש סיבות חבר'ה, זה לא סתם, אח"כ מתלוננים פה על גלישה איטית בגלל החתימות (איפה החכם שיגיד "אז מי שמתלונן, שיבטל תצוגת חתימות!", אז לא, אני לא רואה סיבה שהוא יבטל בשביל שמישהו אחר יכניס עוד תמונה או סתם טקסט..)..
הידעתם שפעם היה מותר כאן פלאש בחתימה?....אתם יודעים איך אח"כ הפורום סבל מזה?
אז בחיית, מספיק לפינוק...מעניין איך כל המשתמשים האחרים מסתדרים ורק 10-20 אנשים מתלוננים כאן קבוע על אורך חתימה.

dvirhazout 15-01-07 17:57

ההצעה שלי- להגדיר מחדש את החוק של אסור פרסום מערכות מוכנות למערכות פורומים למיניהם ולא למשל wordpress ומערכות ה cms למיניהן..

taikaish 15-01-07 20:52

ציטוט:

נכתב במקור על ידי meshuga (פרסם 402635)
בקשר ל1. לא, מה רע שזה ישאר בפורום הנוכחי?..

בקשר ל2. גם לא, למרות שדוד אוהב להתווכח, ההגבלה לא שונתה...היא ככה מאז ומתמיד, ויש מספר תווים מסויימים ללא BBCODE ומספר תווים מסויימים עם...ככה זה עובד.

יש לך 500 תווים כולל הBBCODE ו250 ללא הBBCODE..
וכאן הדיון הזה נגמר.

לדברים האלו יש סיבות חבר'ה, זה לא סתם, אח"כ מתלוננים פה על גלישה איטית בגלל החתימות (איפה החכם שיגיד "אז מי שמתלונן, שיבטל תצוגת חתימות!", אז לא, אני לא רואה סיבה שהוא יבטל בשביל שמישהו אחר יכניס עוד תמונה או סתם טקסט..)..
הידעתם שפעם היה מותר כאן פלאש בחתימה?....אתם יודעים איך אח"כ הפורום סבל מזה?
אז בחיית, מספיק לפינוק...מעניין איך כל המשתמשים האחרים מסתדרים ורק 10-20 אנשים מתלוננים כאן קבוע על אורך חתימה.

לא מתלונן, אבל אפשר להבין איך לאור מלייטסרב יש חתימה כ"כ גדולה?

Alm 15-01-07 22:08

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TaiKaish (פרסם 406518)
לא מתלונן, אבל אפשר להבין איך לאור מלייטסרב יש חתימה כ"כ גדולה?

לינק לפרופיל יהיה מעולה.

דוד לוי 16-01-07 09:20

חח מצטער שאני נראה אחד שאוהב להתווכח... אבל הנה עובדה קטנה:
לי ולשותף שלי יש אותה חתימה בדיוק, פרט לדבר קטן: הוא הוסיף לינק להמלצה ה-8 שיש עלינו בפורום...
http://www.hosts.co.il/forums/member.php?u=3879
אני לעומת זאת, לא יכולתי להוסיף מטעמי גודל התווים בחתימה... בהפרש של מספר ימים...
ויש לנו אותה חתימה בדיוק, אנחנו תמיד עושים העתק-הדבק כדי להשוות חתימות...
והנה עוד פרט חשוב, נכנסתי לעריכת החתימה, לחצתי על כפתור השמירה (בלי לשנות כלום!), והיה כתוב לי שהחתימה גדולה מדי... אז איך ייתכן שהיא שמורה אצלי? ניסיתי אפילו למחוק כמה תווים מהחתימה, ובכל זאת החתימה נחשבה לגדולה מדי...
אז איך יתכן שמחקתי תווים מהחתימה שלי ועדיין לא הצלחתי לשמור, אבל את החתימה של דווקא כן הצלחתי לשמור במועד קודם? ואיך לשותף שלי ולי יש חתימות שונות בגודלן?

אני לא אומר את זה סתם, אני באמת רוצה להוסיף את התגובה ה-8 ואני לא מצליח, וזה מוזר שהשותף שלי מצליח ואני לא... יש כאן משהו לא סביר שצריך לבדוק...

יום טוב וסליחה על הדחף המתמיד שלי להיות צודק...

Nadav 16-01-07 15:53

הוספת פורום מערכות מוכנות ע"מ לקבל תמיכה ולשאול שאלות בנושא, הייתי ממליץ מכיוון שיש פה אנשים שרוצים לדעת קצת יותר.
יהיה גם אפשר לפרסם שם מערכות מוכנות אך לא לפרסם אתרים שפועלים על מערכות מוכנות.
תאמינו לי שזה רעיון מצויין וזה יעזור להמון גולשים בפורום מכיוון שיש פה אנשים עם ידע ויש פה אנשים שצריכים גם עזרה.

דניאל 16-01-07 15:57

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Nadav (פרסם 406901)
הוספת פורום מערכות מוכנות ע"מ לקבל תמיכה ולשאול שאלות בנושא, הייתי ממליץ מכיוון שיש פה אנשים שרוצים לדעת קצת יותר.
יהיה גם אפשר לפרסם שם מערכות מוכנות אך לא לפרסם אתרים שפועלים על מערכות מוכנות.
תאמינו לי שזה רעיון מצויין וזה יעזור להמון גולשים בפורום מכיוון שיש פה אנשים עם ידע ויש פה אנשים שצריכים גם עזרה.

הנושא נידון בימים אלו ממש,
אך יש דבר שמוסכם על כולם:
הוסטס הוא לא פורום תמיכה של אף חברה/מערכת מוכנה - לשם כך קיימים אמצעי התמיכה של החברות המפיצות.

עמרי שוסטר 16-01-07 15:59

סקין שיהיה טיפה יותר נוח בעיניים.
עם כל אלו שיש כבר, אין אחד נורמלי.

Nadav 16-01-07 16:11

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TelecarT (פרסם 406907)
הנושא נידון בימים אלו ממש,
אך יש דבר שמוסכם על כולם:
הוסטס הוא לא פורום תמיכה של אף חברה/מערכת מוכנה - לשם כך קיימים אמצעי התמיכה של החברות המפיצות.

אכן צודק, אבל נגיד לvBulletin אין נציגות רשמית בישראל ויש כאלה נגיד שקנו את המערכת והם לא מבינים בזה כל כך.
ד"א מומלץ להביא תמיכה למערכות עם רישיון רק אם הם מוכיחים שהם קנו רישיון. (למשל יש כאלה שיורידו VB פרוץ ויבואו לבקש תמיכה פה, משהו שממש לא נשמע טוב נכון?)
ד"א אם אתם מחפשים מנהלים לפורום (אם הוא ייפתח) אשמח אם תיצרו איתי קשר, תודה:)

taikaish 16-01-07 18:12

למה שפורום הוסטס יתמוך כאן במערכת של השימוש בה יהיה לעשיית פורום "מתחרה"?
רק בגלל שאין תמיכה בעברית למערכת?

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:30.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ