הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   שאלת המיליון - למה לקנות שאפשר להוריד? (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=59350)

Panda 27-01-08 21:37

סתם שאלה.. אם כל כך חשובה השמירה על אי פיראטיות לכל משחק שיוצא.. למה לא שומרים עליהם כמו world of warcraft.. שמה הגרסאות הפרוצות שלהם לא משתוואות בכלל למקורי.. וזה גורר מלא לקנות את המשחק.

Beesites 27-01-08 21:46

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Panda (פרסם 604125)
סתם שאלה.. אם כל כך חשובה השמירה על אי פיראטיות לכל משחק שיוצא.. למה לא שומרים עליהם כמו world of warcraft.. שמה הגרסאות הפרוצות שלהם לא משתוואות בכלל למקורי.. וזה גורר מלא לקנות את המשחק.

פשוט מאד, כי משחקים כמו World of Warcraft מצריכות הזדהות של המחשב מול השרת של המשחק על-מנת לשחק. כלומר, יש צורך בעצם בחשבון משתמש על שרתי החברה כדי לשחק.

מרבית משחקי המחשב מיועדים גם למשחק על מחשב שאינו מחובר לרשת האינטרנט.

LiLoXioN 27-01-08 21:53

דרך אגב אם אני לא טועה הקנס נגד תוכנה לא חוקית משהו כמו 100 אלף ש"ח

H92S 27-01-08 21:57

עמרי-יכול להיות שאכפת לי מאנשים אבל תאמת לא ממש אכפת לי שחברה מליאנית תפסיד כסף...וגם אם כן אז היא תסגר...לא נורא רק תתן לי חמש דקות לבכות אולי נעשה איזה מגבית שחברות המשחקים לא יתרוששו.אם היה משהו שהיה גורם הפסד לעניים אפילו שזה מותר לא הייתי עושה אבל לחברות המשחקים? באמת שאני לא מרחם עליהם

עמרי שוסטר 27-01-08 22:00

ציטוט:

נכתב במקור על ידי H92S (פרסם 604139)
עמרי-יכול להיות שאכפת לי מאנשים אבל תאמת לא ממש אכפת לי שחברה מליאנית תפסיד כסף...וגם אם כן אז היא תסגר...לא נורא רק תתן לי חמש דקות לבכות אולי נעשה איזה מגבית שחברות המשחקים לא יתרוששו.אם היה משהו שהיה גורם הפסד לעניים אפילו שזה מותר לא הייתי עושה אבל לחברות המשחקים? באמת שאני לא מרחם עליהם

כי האנשים שעובדים באותן חברות הם אנשים רעים שרוצחים להנאתם? הם אנשים נורמלים כמוני וכמוך (טוב אולי לא כמוך), עם משפחות שסך הכל מנסים להתפרנס בכבוד.
מה קרה, כואב לך שמצליחים? למרות שרוב מקומות העבודה שם לא יותר מ-ממוצעים.

H92S 27-01-08 22:08

אתה יכול להמשיך לרדת עלי כמה שתרצה,אבל אתה יורד על 90 אחוז מהרשת פה שמורידים דברים......ותעשה לי טובה זה לא פוגע ישירות בשום בנאדם עני/מסכן ואפילו לא כ"כ באנשים ממוצעים,זה פוגע בעיקר בעשירים שלא חסר להם

Rom 27-01-08 22:10

ציטוט:

נכתב במקור על ידי H92S (פרסם 604150)
אתה יכול להמשיך לרדת עלי כמה שתרצה,אבל אתה יורד על 90 אחוז מהרשת פה שמורידים דברים......ותעשה לי טובה זה לא פוגע ישירות בשום בנאדם עני/מסכן ואפילו לא כ"כ באנשים ממוצעים,זה פוגע בעיקר בעשירים שלא חסר להם

למה אתה חושב שזה לא פוגע באנשים ממוצעים?!
הכסף שאיתו אתה קונה את המשחקים הולך גם למנקים במשרדים שם, גם לתכנתים, וגם לבעלים.
אז הכסף הזה לא שייך רק לעשירים שלא חסר להם, וגם אם כן, הם עבדו קשה בשביל הכסף הזה ואתה לוקח להם אותו! לפחות אם היית מבין מה אתה עושה, אבל אתה בחוצפה חושב שמה שאתה עושה זה דבר טוב..

עמרי שוסטר 27-01-08 22:11

ציטוט:

נכתב במקור על ידי H92S (פרסם 604150)

כמובן שזה לא פוגע באנשים ממוצעים, כי אחרי הכל בכל אותם מקומות עבודה (AKA "החברות") מעסיקים ביל גייטסים קטנים בתור פקידים, מנקים, שומרים וכו'. |קורץ|

H92S 27-01-08 22:15

תעשה לי טובה...הם לא נסגרו עד עכשיו בגלל הורדות כלומר הם גם לא הולכים להסגר בגלל הורדות
אם הם יסגרו זה בגלל משחקים לא טובים

Dima 27-01-08 22:22

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Elior (פרסם 604124)
ואם תגנוב חולצה אחת שעולה 200 ש"ח מקסטרו, העסק שלהם לא יתמוטט..
אם תגנוב טלוויזית LCD שעולה 10,000 ש"ח מחנות חשמל כלשהי, העסק שלהם לא יתמוטט..
אם תגנוב אוטו שעולה 200,000 ש"ח, החברה שמייצרת אותו לא תתמוטט...

למה אתה לא עושה את כל אלו?

הבעיה שלך היא שאתה לא מודע לערך של כסף ולערך של עבודה. בדיוק כמו שאתה עובד וקורע את התחת בשביל להרוויח כסף, אותם אנשים שמייצרים את המשחקים קוראים את התחת כדי להרוויח כסף - וכשאתה מוריד משחק, אתה "גונב" להם את הפרנסה. באופן הכי ישיר שאפשר...

וכן, גם אני מוריד, כמו כולם, אין לי מה להכחיש...
פשוט זה חוצפה מצידך לבוא ולהגיד שלך זה יעשה יותר נזק לקנות משחק מאשר לחברה. אין לי מושג איזה עולם וחוקים משלך המצאת...

אתה בעצמך מוריד "כמו כולם" ועוד בא ומטיף לי? חבוב, אתה באותה הסירה איתי כל עוד אתה מוריד ולא קונה, תרצה או לא תרצה.

עמרי, ואם אני רוצה משחק ואני לא יודע אם הוא מספיק טוב כדי לשלם עליו? אני אוריד ואשחק, ואף אחד לא יגיד לי שאני גנב, למה? כי זה לא עניינו.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:47.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ