![]() |
Zvaim אני קורא את מה שכתבת ולא יודע אם לצחוק או לבכות.
אם היית בן 12 הייתי מבין, אבל לעזאזל אתה בן 18.. יהיה טוב אני מקווה |
ציטוט:
|
אני אישית חושב שהשיחה מטומטמת ויומרנית,
רק להזכירך, גם לפני מלחמת יום כיפור היינו בטוחים שאנחנו "הכי חזקים"...ותראה מה קרה, ניצחנו..נכון, אבל באיזה מחיר? בנוגע לפרשת הס"טיל, מקרה מיוחדת שיש לי לנושא אלעד, אני רק יכול להגיד שאתה לא באמת צריך להאמין לכל מה שאומרים בתקשורת, ולחלופין..לא כל דבר אפשר לפרסם בתקשורת. |
ציטוט:
המסע כומתה הוא בערך 30 ק"מ שזה ממש קצת יחסית לגבעתי גולני ודומים נ.ב אתה לא ממש בוחר לאיפה תלך יש מבחנים כאלה ששם קובעים לאיפה תלך אני לא ממש יודע על פי מה הם קובעים |
לא קראתי את כל התגובות..
אח שלי פה לידי הוא בחיל תותחנים או רק נהג ועשה טירונות של ג'ובניק אבל עדין הוא בגבול לבנון כרגע.. (יענו שהוא יחזור מחר לשם) מה שיש לו להגיד, שאם לישראל היו ביצים מזמן מדינות ערב לא היו קיימות.! לא סוריה לא עירק ולא מצריים וכל השאר.. הייתה לי כתבה על מה שמדינת ישראל מחזיקה בדימונה.. כל הפצצות אטום והכל..! אז דיי תבינוו שישראל היא הכיי חזקהה בעולם, רק שאין לה כסף.. ואם היה לה כסף היא הייתה שולטת בארצות הברית בלי בעיה, זה מה שאני יכול להבטיח.! |
איוש רואים שאתם לא יודעים על מה אתם מדברים
ואתם אפילו לא יודעים מה קורה עכשיו ויקרה בקרוב בצפון (זה פשוט סוד צבאי) בגלל זה אתם מדברים ככה (אני מדבר אל אילה שחושבים שישראל חלשה) נ.ב אני מדבר על היחידות המוחברות ביותר... כגון:דובדבן ועוד |
ציטוט:
|
נראה לי שהאשכול מיצה את עצמו ומתחיל לגלוש לנושא של "איך ומה עושים כדי להגיע ל..."...בשביל זה אפשר לפתוח אשכול אחר.
ננעל. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:43. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ