![]() |
כולכם לוקחים מאותו אתר חידות אה?
חחח האתר הראשון שעולה בגוגל בחיפוש המילה "חידות" חחח;) |
ציטוט:
חידה: אם העיפו אותי מאתר גיימר על צ'יטים מי אני?: |
ציטוט:
בכל מקרה חגייי חידות חידות תביאאאא :) אני יביא עוד עוד שניה וחגי לא ציטר חכם חכם :) |
תסתכל על העריכה של ההודעה שלי שם שנכתבה בדיוק כשאתם כתבתם פה
אהההה יש לי על החידה הראשונה עם הילד העני והעשיר :) זמן! הילד אוכל את הזמן - בשטויות וכל זה העני זורק את הזמן כי הוא לא חשוב לו והעשיר שומר אותו כי זמן שווה כסף :) פרשתי ללילה כשאני מתחיל לראות את הקיר שמאחורי המחשב זה כנראה הזמן לישון ביי ובהצלחה בחידות :) נ.ב: עצה לחיים - אם ילד קטן מתחיל להתלהב עליכם, על תוותרו לו כי הוא קטן כי הוא יחזור שוב, כמו כלב אחרי שאתה נותן לו אוכל. תרביצו לו!!! (לילד לא לכלב! הכלב חמוד!!!) |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח לילה טוב לכולם! (איזה כיף זה שאין ביצפר אה ;P). |
חחח
כיף לך |
WTF?!? זה רק אני או שאני קורא את כל 11 העמודים האלא כבר חצי שעה!!! מה זה? התעוררתי ב-7 ומה אני רואה? את האשכול ועכשיו 7 וחצי ואני רק סיימתי לקרוא !!! בעעעעעעעעעעע אין לי חיים....
זו הפעם האחרונה שאני מתעורר מוקדם!! בקשר לפתרון של SsH S Scripts לפי דעתי הוא צודק...אני יביא היום את זה לכל הבצפר שלי נראה אם משהו יפתור:) אני יעשה להם תמוות ...חהחהחהחהחה |
חחחחח
הקטע המצחיק זה שחשבתי על זה ב5 לאחת בלילה חחחח |
אל תקחו מאתרים חידות ואל תביאו חידות קלות תביאו קשות כמו שאני הבאתי זה כל הקטע לחשוב הרבה על חידה ואל תביאו 5 ביחד תביאות 2 או אחד כל פעם
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:02. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ