![]() |
ציטוט:
בקשר לביקורות, פנו אל דימה ואל יפים בקשר לזה... הם כבר יידאגו לאבחן את החוק להתייעץ עם האנשים המתאימים לגביו. |
ציטוט:
.... מישהו פה אמר שאין לו לינק לחשבון אז בתגובה : מה הכוונה אין לך לינק לחשבון ? - אתה שוכר חשבון איחסון , ואין לך לינק ? איך אתה מעלה קבצים ? דרך כוח המחשבה ? |winky| |
הצעה לקבוצת משתמשים חדשה, מה עם משתמשים ותיקים בפורום, ותיקי הפורום, פליטי Iart וכו'?
|
פליטי IART?
את אייארט אם זכור לך אני ניהלתי, ובה היו קהילת הוסטס... למשתמשים ותיקים אין קבוצה מיוחדת ולא תהיה, בקשר להיכל תהילה, אם אתה ותיק מן הסתם אתה משקיע - אין סיבה שלא תקבל... אבל זה נתון כבר להחלטת הצוות. |
לאו דווקא, קח לדוגמא משתמשים כמוני, כמו ניר (niros), דני (שניהל במקור את הוסטס), אלירן (prinstyle)
כן משתמשים ותיקים, אבל לא משקיעים כל כך הרבה בפורום (מטעמי זמן, יכולת או כל דבר אחר) |
אז אין טעם לשים אותם בקבוצה מיוחדת אם הם לא משקיעים במילא בפורום, לא משנה מאיזה טעמים.
|
הצעה.... לפתוח פורום בתיכנות או פשוט עוד פורום אבל אותו יוכלו לראות רק מתכנתים טובים
שזה אומר מתכנתים שהראו עבודה רצינית 1 לפחות בפורום (כמובן שיוכיחו שהיא שלהם) בפורום הזה יהיה יותר קל לדבר ולהחליף צורות עבודה וכו' וכמובן גם לבקש קודים כי בפורום תיכנות אסור לבקש קודים -ועד כמה שאני מבין זה בגלל שלא כל 1 יבוא יסתם יבקש קודים אבל אם יהיה פורום למתכנתים מקצועים נוכל להחליף קודים מערכות וכו' בבקשה פתחו את זה זה רק יקדם את הרמת התיכנות בפורום |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואם אתם רוצים לשמוע עוד פרטים על הרעיון ואיך אני חושב ליישם אותו פנו אלי בהודעה פרטית |
אין צורך, הרעיון נדחה בקרב הצוות.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:02. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ